Vad fick oss att vilja flytta vår fungerande verksamhet från centrala Norrköping till landet 2022?
2019 blev en stor utmaning för alla, inklusive oss.
Många frågor dök upp i våra skallar. Vad håller vi på med? Är det det här vi ska göra?
Just det året skaffade vi en liten jordplätt och intresset för egenodlat började gro. Då föddes tanken på att bo och verka på ett och samma plats.
Vår nya satsning skulle styras mot symbios och välbefinnande. Vi ville skapa ett utflyktsmål med fokus på hållbarhet och den satsningen gick hem hos alla som besökte oss i Vänneberga . Genom att skapa en känsla som känns på riktigt, en känsla som återspeglar Göta kanal, en wow känsla eller som vi säger ”det är magiskt”.
Knepet är att alltid ha fokus på välbefinnandet. Att bygga ett företag där man själv skulle vilja jobba på som står för alla värderingar du själv har. Då brukar allt falla på plats naturligt. Att ha roligt smittar av sig på både dig själv och dina kunder.
Om människorna runt omkring dig mår bra, så kommer du också att må bra.

Chokladmakarna Jolla och Gebro Togan berättar om den kvalitetsfilosofi som kännetecknar allt som produceras, säljs och serveras på Jolla Choklad & Dessert:
Vår filosofi är att riktigt bra kvalitet talar för sig själv. Alltså är vi övertygade om att när du provar någon av våra handgjorda chokladprodukter så kommer du att känna skillnaden. För oss är kvalitet något som följer med hela vägen från inköpet av den bästa och mest ekologiska råvaran till försäljningen av en förstklassig chokladprodukt till en nöjd kund. Kvalitet är också en fråga om vilken inställning man har till sitt arbete. Det vi gör är inte bara ett jobb, det är en passion och ett brinnande intresse, som bara blir starkare med åren. Ju mer vi lär oss om choklad och kaffe, desto roligare blir det! Hela tiden utvecklas bättre metoder och produkter på marknaden som vi gärna tar till oss för att kunna skapa nya fulländade smakupplevelser!
Vi tycker det är viktigt att handla ekologiskt och vi strävar alltid efter att våra produkter ska vara ekologiska i så hög grad som möjligt utan att vi ger avkall på kvalitet och smak.