Chokladmakarna Jolla och Gebro Togan berättar om den kvalitetsfilosofi som kännetecknar allt som produceras, säljs och serveras på Jolla Choklad & Dessert:
Vår filosofi är att riktigt bra kvalitet talar för sig själv. Alltså är vi övertygade om att när du provar någon av våra handgjorda chokladprodukter så kommer du att känna skillnaden. För oss är kvalitet något som följer med hela vägen från inköpet av den bästa och mest ekologiska råvaran till försäljningen av en förstklassig chokladprodukt till en nöjd kund. Kvalitet är också en fråga om vilken inställning man har till sitt arbete. Det vi gör är inte bara ett jobb, det är en passion och ett brinnande intresse, som bara blir starkare med åren. Ju mer vi lär oss om choklad och kaffe, desto roligare blir det! Hela tiden utvecklas bättre metoder och produkter på marknaden som vi gärna tar till oss för att kunna skapa nya fulländade smakupplevelser!
Vi tycker det är viktigt att handla ekologiskt och vi strävar alltid efter att våra produkter ska vara ekologiska i så hög grad som möjligt utan att vi ger avkall på kvalitet och smak.
Efter många år i branschen, inom restaurang- och caféverksamhet, känns det som om vi äntligen har ”hittat hem”. Choklad- och kaffevärlden har blivit vår värld och du är välkommen att dela den med oss!

Stort tack för all hjälp med vår nya hemsida!
Produktion: Komplus Kommunikationsbyrå, Mattias Lundstedt. Fotografer: Brita Nordholm, Ola Olsson, Tony Oldenburg, Fotografica, Jonas Lundgren och Gebro Togan.