Alla chokladprodukter vi säljer tillverkar vi själva på plats. Varje dag är det något nytt på gång!

Våra praliner, kronjuvelerna i verksamheten, är den perfekta presenten för jubilarer, till avtackningar – och naturligtvis att bara ta med hem och njuta av själv! Hur vi smaksätter våra praliner beror på inspiration och tillgång till förstklassiga råvaror. Vissa är mer klassiska smakkombinationer som vit choklad och citrus eller passionsfrukt, eller smörkola och flingsalt. Andra kombinationer är mer vågade. Vad sägs till exempel om en currypralin eller en vegansk pralin med spenat, oliver och jalapeño?

Vår vackra Norrköpingschoklad är en produkt som vi utvecklat tillsammans med många lokala aktörer. Fotografen Ola Olson står för de vackra motiven från Norrköpings industrilandskap. Förpackningen är formgiven av Komplus. Dessutom är de tryckta i Linköping samt varsamt sammanfogade på bokbinderi.

[/span4]

När värmen kommer gör vi egen glass, som folk runtom landet berättat för oss att de vallfärdar till Norrköping för! Precis som med pralinerna är det inspiration och tillgång på bra råvaror som styr vad det blir för stunden. Vad sägs till exempel om mango- och passionsglass, semmelglass, smörkola och flingsalt, tiramisu eller mörk chokladsorbet?