Upptäck vår passion för hantverksmässiga glass, bakverk och choklad. Vi använder bara de finaste råvarorna och låter kreativiteten flöda fritt för att skapa dem. Hos oss skapas smakupplevelser som lockar besökare till Vänneberga

Under sommarmånaderna förvandlas vår butik till en svalkande oas där vi skapar de mest delikata glassarna med smaker som får dina smaklökar att dansa av glädje. Vårt sortiment varierar med säsongens utbud av spännande ingredienser. Varför inte prova vår mango- och passionsglass, eller våra egensinniga smaker som semmelglass och mörk chokladsorbet?

Vi är stolta över vår Norrköpingschoklad, en speciell kollektion som vi har utvecklat tillsammans med lokala partners. Varje chokladbit är inte bara en smakupplevelse, utan också ett konstverk. Genom att samarbeta med talangfulla fotografer och designers har vi skapat en unik förpackning som fångar Norrköpings industriella skönhet. Varje chokladkaka är omsorgsfullt sammanställd för att ge dig en upplevelse av både smak och estetik.

Våra praliner är en hänförande kombination av konst och smak. Varje pralin är skapad med omsorg och expertis för att ge dig en unik smakupplevelse. Vår mästerchokladmakare låter sin fantasi flöda fritt och skapar praliner med både klassiska och innovativa smakkombinationer. Oavsett om du njuter av en traditionell vit choklad med citrus eller vågar dig på en vågad currypralin, kommer varje tugga att överraska och förföra dina smaklökar. Sommartid håller vi en mindre sortiment p.g.a sommarvärmen!

Välkommen till vår värld av smaker och kreativitet. Upptäck vårt utbud av glass, choklad och bakverk som tar dig på en resa genom fantastiska smaklandskap.