Alla chokladprodukter vi säljer tillverkar vi själva på plats. Varje dag är det något nytt på gång!

Våra praliner, kronjuvelerna i verksamheten, är den perfekta presenten för jubilarer, till avtackningar – och naturligtvis att bara ta med hem och njuta av själv! Hur vi smaksätter våra praliner beror på inspiration och tillgång till förstklassiga råvaror. Vissa är mer klassiska smakkombinationer som vit choklad och citrus eller passionsfrukt, eller smörkola och flingsalt. Andra kombinationer är mer vågade. Vad sägs till exempel om en currypralin eller en vegansk pralin med spenat, oliver och jalapeño?

Vår vackra Norrköpingschoklad är en produkt som vi utvecklat tillsammans med många lokala aktörer. Fotografen Ola Olson står för de vackra motiven från Norrköpings industrilandskap. Förpackningen är formgiven av Komplus. Dessutom är de tryckta i Linköping samt varsamt sammanfogade på bokbinderi.

En av våra favoriter är den vi kallar Kladdiga lyckan. Tänk dig den där biten av kladdkakan man i hemlighet hoppas få. Perfektion i varje tugga, med högklassig tempererad choklad. Finns i varianterna mörk choklad, vit choklad med lime samt smörkola med flingsalt.

Hot Chocolate Sticks är tre sorters spännande choklad, i form av en chokladpinne du sänker ned i varm mjölk. Finns i smakerna Mjölkchoklad och kola, Vit choklad och kardemumma, samt Mörk choklad och chili.

I hälsans tecken har vi tagit några av naturens nyttigaste superbär och nötter och gjort dragéer av (det vill säga doppat dem i himmelsk choklad). Vi jobbar med ekologiska produkter i möjligaste mån, men utan att kompromissa med slutprodukten; din njutning!

När värmen kommer gör vi egen glass, som folk runtom landet berättat för oss att de vallfärdar till Norrköping för! Precis som med pralinerna är det inspiration och tillgång på bra råvaror som styr vad det blir för stunden. Vad sägs till exempel om mango- och passionsglass, semmelglass, smörkola och flingsalt, tiramisu eller mörk chokladsorbet?