Café
Vi är väldigt stolta över att kunna servera våra handgjorda chokladprodukter som är skapade med mycket kärlek och omsorg. Vår filosofi är enkel; bara det bästa är gott nog och vi använder enbart naturliga råvaror av allra högsta kvalitet.
Så kom in till oss på en fika och njut av det allra bästa kaffet och den godaste chokladen. Smaka på vår hemgjorda glass eller vår lyxiga frozen yoghurt. Ta en stark espresso på stående fot, drick utsökt äkta varm choklad efter en långpromenad eller sitt länge och prata med en god vän över en krämig caffè latte och handgjorda chokladpraliner. Välkommen!

Butik
Välkommen in i en värld där alla dina sinnen väcks till liv! I vår butik i centrala Norrköping blandas den underbara doften från nymalda kaffebönor med dofterna från dagens chokladtillverkning. I montern ligger de vackra handgjorda chokladpralinerna i långa rader och ser smakfullt lockande ut. Andra läckra chokladprodukter som tävlar om din uppmärksamhet är Familjekaka, Norrköpingschoklad, Kladdiga Lyckan, Hot Chocolate Sticks och mycket mera. Välj i lugn och ro från vårt stora urval av kaffe & te från hela världen, olika tillbehör, choklad, desserter, hemgjord glass och delikata ostar.
När du besöker oss kan du provsmaka och fråga om olika slags choklad, få tips inför festen eller köpa en present/presentkort på t.ex. chokladprovning. Att få gå på en chokladprovning är en mycket uppskattad present och en minnesvärd upplevelse. Varje besök hos oss är spännande eftersom vi hela tiden skapar nya produkter, naturligtvis med chokladen i centrum. Vi älskar att experimentera för att få fram smakupplevelser utöver det vanliga. Så välkommen in, provsmaka och hitta just din chokladfavorit!