Beskrivning av Vit choklad 150 g

Jag är söt, len och tycker om gottegrisar!

75,00 kr

Beskrivning

När snön glittrar och knarrar under kängorna och fingrarna är stela i vantarna och vi kommer in till sprakande brasor, då kan jag inte låta bli att göra varm choklad till dem jag älska och till mig. Varm choklad med vispgrädde är mer än bara varm choklad med vispgrädde för mig. Det är kärlek, värme och äkta smak av choklad. Är du ledsen? Varm choklad! Är du trött? Varm choklad! Är du frusen? Varm choklad! Är du arg? Varm choklad. Är du glad? Varm choklad! Är du kär? Varm choklad! Det är liksom svaret på alla frågor.

På sommaren är det alldeles för varmt för att dricka en massa varm choklad, men nu är säsongen äntligen här för att få njuta ordentligt, gärna med en stor klick grädde eller en skvätt rom i.

Jag kan inte säga att jag har längtat efter den där gråkalla höstkylan som kryper sig innanför skinnet. Men det är ändå något mysigt med att få sätta på sig lusekoftan, de tjocka mysbyxorna och ta fram ett par fårskinnstofflor och bli riktigt varm igen. För er som inte har tillgång till det så är ni välkomna till vår butik där ni har en mysig och varm mjljö perfekt för en varm choklad. Allt är självklart ekologiskt, vilket är viktigt för oss.

Ingredienser

Socker, mjölkpulver, kakaosmör, äkta vanilj, emulgeringsmedel sojalecitin

Allergiinformation

Vi kan ej garantera att det inte finns spårämne av mandel och nötter i våra produkter som tillverkas / packas i våra lokaler. Pga att vi har en gemensam ventilationsanläggning och ej någon tillverkning avskild med luftslussar m.m. Självklart om vi inte uppger att det innehåller nötter eller mandel eller gluten så är också chansen liten att det finns någon av dem allergenerna i våra produkter. Vi har stor respekt att människor har olika allergier och därför är vi också väldigt försiktiga när vi tillverkar våra produkter.

Mer information

Vikt 150 g
Hur gör man?

Hur lång tid tar det? 2-10 minuter ( beroende på hur du väljer att värma upp mjölken med ). Använd 2-3 dl mjölk (gärna 3%) 40-50 g choklad Hetta upp mjölken men den ska inte koka ( har du espressomaskin kan du värma mjölken med ångröret) och när den börjar sjuda är den klar. Lägg chokladen i en mugg eller ett glas. Slå över mjölken och låt stå några sekunder, rör därefter tills all choklad har löst sig. Om ni önskar att smaksätta den med någon krydda så kan ni använda för ex: 1 nypa nymortlad kardemumma eller kanel. Grädde på toppen kan vara toppen, det kanske räcker med en klick ovanpå och självklart för bäst smak gäller här äkta grädde. Servera chokladen omedelbart till dig och till en vän.

Vilken mjölk?

Här kan ni använda havre mjölk, laktosfri mjölk eller soja mjölk. Har ni någon annan favorit mjölk så kan ni säkert använda den också.

Påsens innehåll!

150 gram