Lakrits mix i mörk och mjölkchoklad

Beskrivning av Lakrits mix i mörk och mjölkchoklad

Lugnar både magen och själen!

69,00 kr

Beskrivning

Lakrits har använts länge inom naturmedicin för sina stärkande egenskaper och den är gudomligt god med choklad!

Lakrits innehåller B-vitamin och salicylsyra (som finns i värktabletter) och flera antioxidanter. Eftersom lakrits höjer blodtrycket kan det vara bra att äta lakrits om du har lågt blodtryck.

Ingredienser

Ingredienser råsocker, molasses, cacao, mjölkpulver, cacaosmör, karamelliserad socker, majsmjöl, vetemjöl, lakrits, glukos, gelatin, salt, anisolja, emulgeringsmedel sojalecitin, vanilj, solrosolja, klumpförbyggande medel, ( bivax, carnauba vax ).

Allergiinformation

Vi kan ej garantera att det inte finns spårämne av mandel och nötter i våra produkter som tillverkas i våra lokaler. Pga att vi har en gemensam ventilationsanläggning och ( Och ibland sker tillverkning i samma maskiner ) ej någon tillverkning avskild med luftslussar m.m. Självklart om vi inte uppger att det innehåller nötter eller mandel eller gluten så är också chansen liten att det finns någon av dem allergenerna i våra produkter. Vi har stor respekt att människor har olika allergier och därför är vi också väldigt försiktiga när vi tillverkar våra produkter.

Mer information

Vikt 100 g